Maj:

Lørdag den 7. maj: Forårskøretur i Aalborgs sydlige opland. Vi mødes klokken 10.00 på parkeringspladsen, Østerådalen, Over Kæret 11 (indkørsel overfor MAIBOM’s udstilling).
Arrangørerne indkøber rundstykker m.v., på TAD’s regning, man medbringer selv kaffe/te.
Når vi har fået rundstykker og sparket lidt dæk, kører vi en tur, hvor vi kommer til Huul Mølle, hvor de medbragte madpakker indtages, i de naturskønne omgivelser.
Efter madpakkerne, går turen til Godthåb hammerværk hvor vi skal besøge det arbejdende smedeværksted, som står fuldt funktiondygtigt, som for 100? år siden. Claus lægger ud for entreen.
Afslutningsvis er der kaffe og kage i Hammerværkets cafe, pris 40,- kr.
Medbring: morgenkaffe+madpakke+drikkevarer samt bord & stole.
Tilmelding senest d. 30 april til:
Anders Andersen
20558804
aca4aca@gmail.com

Lørdag den 21. maj: Skovtur, Kongernes Nordsjælland, med start fra Søborg.
Tilmelding senest 18. maj – se mere her.
Kontakt Carsten Thylgård på 30 54 64 77.

Weekend 22-25. maj Invitation til CVC-træf i Bremen. Hent invitation her.

Torsdag den 26. Fest För Franska Fordon Syd – Skurup, Sverige. Invitation her.

Juni:

Søndag den 5. juni: Wedelslund Gods. Kom og vær med til at fejre TADs første 40 år! Vi kommer til at parkere samlet, centralt på træfpladsen ( i gården ). Hans-Henrik Sørensen er “tovholder” for TAD’s del, så han vil gerne vide hvem der kommer. Giv ham besked på hanshenrik@stofanet.dk eller 20328709 ring/sms, af hensyn til reservation af plads. Vi vil udstille lidt information om vores klub, men jo flere biler der deltager jo bedre. Man bliver ikke låst fast ved at parkere samlet, der er frit slag med, hvornår man kommer og kører hjem igen. Benyt lejligheden til nogle hyggelige timer, sammen med andre tractionister og andet godtfolk. Det er vigtigt på forhånd at købe billet på www.veteranposten.dk.

Søndag den 12. juni: Fransk Biltræf på Gavnø – tilmelding på: https://www.gavnoe.dk/autojumble-tilmelding

August:

Dagene 3-9. august: 17. ICCCR i Torum, Polen! Se www.icccr2022.pl

Weekenden 19-21. august: TAD Sommertræf – 40-års jubilæum! Træffet finder sted på Hotel Klinten i Rødvig på Stevns. Mere information følger...!